• Kjetil Bergheim

  Utdanning/kurser:
  Utdannet instruktør, grunnutdanning, samt videregående utdanning med spesialfelt innenfor brukshundarbeid, ved Østlie Hundesenter.
  Redningshundkurser NRH,Brukslydighetskurs med Jørgen Stiansen, brukskurs-helg spor og rundering med Terje og Inger Østlie,Ellinor Antonsen, Høyfjells søk kurser med Lake District Mountain Rescque Searchdog Team.
  Erfaring:
  Trent og hatt godkjent redningshund i 12 år vinter og 2 år sommer. Avholdt valpekurs, kurs i hverdagslydighet samt sporkurs de siste 10 årene for lokal hundeklubb. Har i tillegg hatt flere kasus av hunder med ulike typer problemer i trening privat.
  Er med på det daglige hestestellet, som fôringer, inn-og utslipp og annet stell. Deltar også ved innkjøring av unghester og tømmekjøring av disse. Er nå ferdig utdannet hovslager hos Norsk Hovslagersenter i Fredrikstad, uteksaminert august 2014. I sin spede barndom så drev Kjetil litt med hundekjøring sammen med sin far. Denne aktiviteten er nå tatt opp igjen da vi i februar i 2016 gikk til innkjøp av et lite spann med 6 voksene alaska huskyer. Denne flokken utvidet seg til 11 da det i september i 2017 kom 5 valper til verden etter under den ene tispa vår. Vinteren 2017/18 fikk han kjørt 2 kortere løp, 5 mila i Gausdal og Jotunheimløpet 7 mil.

 • Beate Letrud

  Utdanning/kurser:
  Utdannet instuktør, grunnutdanning, samt videregående utdanning med spesialfelt innenfor brukshundarbeid.Sist nevnte ved Østlie Hundesenter
  1årig instruktørskole etter en modell av T. Owren, P.J. Matre og R.Fjellanger, ansv. Groruddalen Dyreklinikk. Er også utdannet dyrepleier ved Norges Veterinærhøyskole.
  Figurant kurs K-test/Funksjonsanalyse,
  Mentalkurs, grunnkurs og videregående hos Østlie Hundesenter m/ Barbro Börjesson, Grunnkurs IPO,Redningshundkurs NRH, Brukslydighetskurs, spor/runderings kurser(helge- og ukeskurser) med Jørgen Stiansen, Ellinor Antonsen, Inger og Terje Østlie, Øyvind Halvorsen, Kristoffer Modell m.fl., Høyfjell søk kurs med Lake District Mountain Rescque Searchdog Team.
  Kurser fra Starum Hestesenter, Undervise barn, Handicapleder kurs 1 og 2. Helgekurs i dressur, kjøring, løshopping og longsjering med ulike instruktører, Cecilie Løvland,Lene Krogh, Per Waaler, Andreas Helgestrand,Kristin Leirfall, Cesilie Shilbred, Jonas Elvebakk m.fl.
  Erfaring:
  Trent og konkurrert siden 1991, først i lydighet t.o.m eliteklasse, deretter mest i bruks, spor og rundering, The Challenge -10, har i tillegg hatt godkjent redningshund sommer og vinter i 2 år.
  Avholdt valpekurs, kurs i hverdagslydighet, apellmerkekurs samt sporkurs for lokal hundeklubb i 20 år. Har i tillegg hatt flere kasus av hunder med ulike typer problemer i trening privat.
  Har drevet med hest i 35 år og jobbet som rideinstruktør både på fulltid og deltid i 25 år, fortrinnvis så underviser jeg mest i dressur fordi det er hovedinteressen, men jobber også med bom arbeid og enkel hoppning. Ved siden av å trene hester og elever så rir jeg selv også. Har trent og startet dressur -konkurranser til og med MB. Men det er selve treningen som er den mest interessante jobben. Jobber til daglig som dyrepleier ved Stav Veterinærsenter og er nå ferdig med etterutdanning innen rehabilitering og fysioterapi hos hund hos ReDog (Stefan Rosen/Anna Holmgren) i Sverige. Certificert hundefysioterapaut mai-14. Jobber også ved Øya Dyreklinikk 1 dag i uka med rehabilitering. Tar nå etterutdannelse innen adferd hos hund, katt og hest. Etterutdannelsen er i regi av NMBU og går over 6 moduler. Starter nå i februar opp med modul 3.